Play’n GO:n Gemix on värikästä pelattavaa

Gemix on hauska kolikkopeli, jossa väriä sekä menoa riittää. Huomattavasti muista kolikkopeleistä eroava slotti antaa kerralla useamman voiton. Vaikka yksittäiset voitot ovat pieniä, on monien voittojen summa sitäkin upeampi. Taidokkaasti toteutettu Gemix ei turhaan ole yksi suosituimmista kolikkopeleistä nettikasinoilla.

Yleistä pelistä

Gemix on Play’n GO:n valmistama kolikkopeli, joka pelataan 7×7-ruudukolla perinteisen kelojen sijaan. Kiekoilla nähdään erilaisia kauniita jalokiviä, joiden eri yhdistelmillä voi voittaa mukavia voittosummia. Slotti alkaa pelin hahmojen esittelyllä, joka on kuin lasten sadusta. Koko kolikkopelin tyyli on erittäin lapsenomainen aina ulkoasusta taustamusiikkiin. Se muistuttaa osakseen suosittua Candy Crush Saga -peliä, sillä perinteisen voittolinja-asettelun sijaan tavoitteena on saada pelimerkkejä erilaisiin rykelmiin keloille.Rykelmän muodostuttua saat siitä voiton, joka kirjataan kelojen vasemmalla puolella olevaan mittariin. Kun summa on laskettu mittariin, poksahtaa se pois kiekoilta ja sen tilalle tippuu uusia pelimerkkejä. Niistä voi jälleen muodostua uusia voittoyhdistelmiä ja ketjureaktio jatkuu, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei enää ole muodostunut keloille. Jokainen voitto kirjataan vasemmalla puolella olevaan rivistöön ja näet samalla, minkä suuruinen mikäkin voitto on ollut.

Pelin bonusominaisuudet

Gemix tarjoaa viihdettä sekä sen lisäksi useita bonusominaisuuksia. Niistä yksi on kristalli, jonka näet kelojen oikealla puolella. Kun voitat pelissä, se aktivoituu vähä vähältä. Kun olet saanut yhteensä 20 merkkiä voitoilla pois keloilta, kristalli on aktivoitu kokonaan ja aiheuttaa erilaisia tapahtumia kiekoilla, kuten tietynlaisen muodostelman poistumista tai muuta. Jos saat 40 merkin kokoisen voiton, saat kristallin aktivoitua ja seuraavat voittosi saavat kolminkertaisen voittokertoimen.Yksi pelin hauskoista bonusominaisuuksista on erilaisia kuvioita näyttävä vihreä ruutu, jonka löydät myös kelojen oikealta puolelta. Ruudukko näyttää erilaisia muodostelmia ja niihin saadessasi voittoja saat puhdistettua koko kiekot pelimerkeistä. Samalla pääset ylemmälle tasolle, jossa odottavat uudet haasteet sekä uudet voitot.Jokaisella tasolla on oma wildinsa, joka voi ilmestyä mille tahansa voittamattomalle kierrokselle. Ne auttavat kasvattamaan pelaajan pelitiliä silloin, kun voittoja ei kierrokselta vielä saatu.