Hyviä lahjaideoita Macin käyttäjälle

Joulu lähestyy kovaa kyytiä ja monella on käynnissä iänikuinen pohdinta siitä, mitä tänä vuonna kenellekin hankkii pukin konttiin. Applen elektroniikka on yleinen toive, vaikkakin usein kovin hintava vaihtoehto. Erilaisista lisävarusteista löytyy sopivia vaihtoehtoja budjetille kuin budjetille ja niistä on runsaasti iloa MacBookin omistajille. Erilaisia lisälaitteita löytyy laidasta laitaan ja miettimällä lahjansaajan tarpeita ja macbookin käyttötarkoitusta, löydät helposti tarvikkeen, joka ilahduttaa varmasti lahjansaajaa pitkälle tulevaan.

Suojaa ja tyyliä pakettiin

Läppäri kulkee usein mukana paikasta toiseen ja on näin altis kolhuille. Osta täydellinen joululahja menevälle Mac-käyttäjälle ja kääräise lahjapaperiin tyylikäs suojakotelo tai reppu, jossa on tilaa muillekin tavaroille läppärin lisäksi. Erilaisia suojapusseja löytyy runsain määrin ja joka käyttäjän tyyliin sopivina. Asusteiden ei siis tarvitse olla pelkästää käytännöllisiä, niillä voi myös ilmaista itseään! Lisäksi konetta voi tyylitellä ja suojata esimerkiksi erilaisilla koneeseen kiinnitettävillä suojakuorilla samaan tapaan, kuin vaikka puhelintasi.

Lisää käyttömukavuutta

Jokaisen konetta paljon käyttävän ja keskittymistä kaipaavan paras ystävä on pari langattomia kuulokkeita. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti ja lisää ilmestyy koko ajan markkinoille yhä huokeammin hinnoin. Musiikin ystävälle lahjaa suunnittelevan kannattaa myös katsastaa erilaiset kaiuttimet. Kuulokkeiden sekä kaiuttimien lisäksi erityisesti paljon koneella työskentelevä lahjansaaja ilahtuu varmasti esimerkiksi työergonomiaa parantavasta telineestä, johon koneen voi asettaa. Lisäksi työmukavuutta voi parantaa myös langattomalla näppäimistöllä, jonka avulla työasentoa on mahdollista muuttaa joustavammin.