Promootiotuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Yrityksen näkyvyys paranee, kun mainostuotteet leviävät maailmalle, mutta paraneeko jokaisen mainostuotteen myötä myös yrityksen imago? Ei. Mikäli yhtiön nimi komeilee käyttökelvottoman tai huonolaatuisen esineen kyljessä, myös siihen itseensä tulee helposti liitettyä halvan ja huonon mielikuva. Tämän vältät varmimmin käyttämällä promootiotuotteiden hankintaan laadukasta ja juuri kyseisiin asioihin erikoistunutta verkkokauppaa.

Kotimaisen verkkokaupan käyttäminen on myös turvallista, sillä alaan erikoistunut yritys tuntee Suomen mainontaa koskevan lainsäädännön. Näin vältyt tilaamasta suurta erää tuotteita, joita et voikaan käyttää.

Harkintaa promootiotuotteiden valintaan

Hyvän ja monipuolisen verkkokaupan tutkiminen antaa tähän parhaat mahdollisuudet perehtyä promootiotuotteiden erittäin laajaan valikoimaan. Vertaa verkkokauppoja ja tutki, minkä sivuston tuotteet parhaiten tukevat imagoa, jota haluat tuotteilla edistää tai kehittää. Älä tyydy yritykseen, joka tarjoaa tuotteita halvimpaan hintaan, vaan vertaa myös palveluiden laatua. Esimerkiksi mahdollisuus saada tutustua näytteisiin ennen ison tuote-erän tilaamista on suuri etu.

Ensimmäiseksi on hyvä harkita, millainen näkyvyys hyödyttää parhaiten tuotteenne tai palvelunne myyntiä. Jos tarkoitus on markkinoida kalliita ja harvoille myytäviä tuotteita, kuten vaikka paperikoneita, ei halpa mainoskynä varmaankaan ole se tuote, jonka avulla tuotetta kannattaa kampanjoida. Samoin kannattaa pohtia, ovatko markkinat etupäässä kotimaassa vai ulkomailla sekä millaisiin kulttuureihin liikelahjoja ollaan lähettämässä. Yleispätevää yhtä esinettä voi olla vaikea keksiä, jos arvot ovat hyvin erilaisia. Myös viennin edistämiseen käytettävien liikelahjojen pakkaamiseen on syytä kiinnittää huomiota, sillä esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa lahjan pakkaus saattaa olla jopa merkityksellisempi kuin itse lahja. Hyvä verkkokauppa osaa auttaa myös näissä kysymyksissä.

Yrityksen näkyvyys

Yrityksen markkinoinnissa on hyödynnettävä kaikki mahdolliset tilaisuudet. Yksi mahdollisuus näkyä on firmasta lähtevän postin pakkausmateriaalit, joiden yhtenäisyyteen kannattakin kiinnittää huomiota. Laatikoiden on hyvä olla logoväriä tai logopainatettuja ja pinnassa on hyvä näkyä firman nimi, logo ja keskeisimmät yhteystiedot. Näin yrityksesi näkyy useille mahdollisille tilaajille aina, kun yksikin paketti lähtee maailmalle.

Ostamalla promootiotuotteet yhdestä verkkokaupasta, saat helposti kaikkiin tuotteisiin saman painatuksen ja painatusten väri säilyy varmasti samana. Yksi EPS-tiedoston toimittaminen riittää ja uusien tuotteiden tilaaminen on helppoa.